Apputvikling - brukervennlig rammeverk fleksiblet

Vi har utviklet et rammeverk for utvikling av apper til mobile plattformer. Les mer

Cloud Booking - fleksibelt brukervennlig automatisert

Cloud Booking er et brukervennlig, automatisert og fleksibelt bookingsystem. Les mer

Nettsider - sikkerhetssertifikat moderne brukervennlig

Vi tilbyr også moderne, brukervennlige og mobiltilpassende nettsider. Les mer

Partnere

Vi har valgt DIBS som betalingspartner. En av de viktigste årsakene til det er at DIBS tilbyr et responivt betalingsvindu som passer perfekt med Cloud Booking. DIBS tilbyr sikre og brukervennlige betalingsløsninger på nett. DIBS tilbyr alle populære betalingsmetoder. Med over 15 års erfaring skreddersyr DIBS betalingsløsningen så den passer til dine behov.

Dibs Payment Serviceshttp://www.dibs.no/

Vi anbefaler Elavon som kortinnløser for våre kunder.

Kombinasjonen med DIBS og Elavon gir en komplett løsning til fornuftig pris.

.

Elavonhttps://www.elavon.no/

Referanser

Cloud Booking gjorde hverdagen vår mye enklere. Systemet går av seg selv og vi kan enkelt hente ut data til blant annet regnskapskontoret.

.

Solveig HjallenDaglig lederNesbyen Turistkontor

Vi i Liapark er meget fornøyd med Cloud Booking som vårt online-bookingsystem. Systemet er enkelt å administrere og oppfølgingen har vært upåklagelig. Vi kan varmt anbefale Cloud Booking til andre som vurderer et fleksibelt og brukervennlig bookingsystem.

.

Tor Magnus KnudsenDaglig lederLiapark AS

Hemsedal Aktiv er veldig fornøyd med Booking Technology som leverandør og Cloud Booking som system. De har vært en viktig brikke i utviklingen og oppbyggingen av vårt firma. Vi verdsetter fleksibiliteten og handlingsevnen spesielt høyt. Her er det kort vei fra definert utfordring eller problem til løsning, og det er viktig for oss. Systemet har mange smarte og tidsbesparende løsninger som hindrer faktoren menneskelig feil og tar bort tidstyver. Vi kan ikke få fullrost systemet og gutta bak nok, og anbefaler dem til alle vi snakker med.

Marit FossDaglig lederHemsedal Aktiv SA