Et brukervennlig og automatisert bookinsystem spesielt tilrettelagt for overnatting- og aktivitetsdestinasjoner

 • Cloud Booking

  Cloud Booking er et brukervennlig, automatisert og fleksibelt bookingsystem.

  Systemet kan brukes til å booke og selge alle typer varer og tjenester men er spesielt tilrettelagt for overnatting- og aktivitetsdestinasjoner fra de minste til de største.

 • Automatisert

  Cloud Booking er fleksibelt både når det gjelder oppsett av produkter og priser. Brukergrensesnittet mot kundene kan også implementeres på egne nettsider ved å bruke vårt JavaScript API.

 • Brukervennlig

  Cloud Booking er brukervennlig både for administratorer og ikke minst for kunder.

 • Responsive Design

  Cloud Booking er utviklet med Responsive Web Design og Mobile-First tankegang. Systemet er derfor godt tilpasset booking fra mobiltelefoner, nettbrett og andre mobile enheter.

Kunder som bruker Cloud Booking

 

HEMSEDAL AKTIV er veldig fornøyd med Booktech som leverandør og Cloud Booking som system. De har vært en viktig brikke i utviklingen og oppbyggingen av vårt firma. Vi verdsetter fleksibiliteten og handlingsevnen spesielt høyt.

Her er det kort vei fra definert utfordring eller problem til løsning, og det er viktig for oss. Systemet har mange smarte og tidsbesparende løsninger som hindrer faktoren menneskelig feil og tar bort tidstyver. Vi kan ikke få fullrost systemet og gutta bak nok, og anbefaler dem til alle vi snakker med.

Marit Foss - Daglig leder - Hemsedal Aktiv SA

Cloud Booking gjorde hverdagen vår mye enklere.

Systemet går av seg selv og vi kan enkelt hente ut data til blant annet regnskapskontoret.

Solveig Hjallen- Daglig leder - Nesbyen Turistkontor

Org. nr: 929 495 330

E-post: post@booktech.no

Tlf: +47 940 88 000

Booktech AS er offisiell Nets partner

Send oss gjerne en forespørsel eller en melding

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.